Databekabeling 

Een van de takken waarop we ons de laatste jaren toegelegd hebben, is databekabeling. En dat is net iets meer dan punt A met punt B verbinden door middel van een datakabel. Vooral bedrijven zijn gebaat met een logische aanpak van hun bekabeling. Want niet alleen moeten alle computers met elkaar verbonden zijn, dient het vaste telefoon- en faxverkeer vlot te verlopen en dienen alle draadloze toestellen optimaal te functioneren, er moet op veel plaatsen ook een net aangelegd te worden voor bijvoorbeeld camerabewaking. Om nog maar niet te spreken van domotica. En dan moet dit bekabelingsnet nog eens logisch aansluiten op het elektriciteitsnet.

Het hoeft dan ook geen betoog dat dit een grondige aanpak, een inschatting van de lokale situatie en een helder plan verdient. Met SCE brengen we eerst uw kantoor en bedrijf in kaart, kijken wat er momenteel aan bekabeling ligt en hoe dat compatibel kan gemaakt worden met het nieuwe schema.

Onze kennis en ervaring met domotica en elektriciteit is daarbij een belangrijke troef. Is uw databekabeling aan herziening toe, of wil u een volledig nieuw netwerk opbouwen, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@sce-bvba.be of via 011 36 20 20.