ALARMSYSTEEM 

 

INBRAAKPREVENTIE

Uw beveiligingspartner om u te voorzien van gemoedsrust !

Maak kennis met ons nieuwste draadloos beveiligingssysteem waarbij uw woning perfect beveiligd kan worden niet alleen tegen inbraak, maar ook nog tegen brand, medisch hulp, homejacking, carjacking enz... Prefereert U liever bedrading, geen probleem, de installatie kan ook volledig worden bedraad.

 

 

BEWEGINGSDETECTOR

 

Iedere te beveiligen ruimte is specifiek en vraagt daarom ook een individuele aanpak. We hebben dan ook een heel gamma aan detectoren ter beschikking die, bij de minste verdachte beweging, alert observeren, de beweging analyseren en correct reageren, rekeninghoudend met uw huisdieren zonder die als een inbreker te beschouwen!

 

 

KLAVIER

 

Hoogtechnologisch en super gebruiksvriendelijke keypad, is zowel draadloos als bedraad verkrijgbaar. Deze heeft een matrix LCD-scherm, en is voorzien van een ingebouwde proximity lezer.
Buiten het bedienen en programmeren van het alarmsysteem, kan men te allen tijde de huidige status op het LCD-scherm aflezen, alsook het logboek raadplegen.
In noodsituaties zoals brand of medische urgentie, volstaat het zelfs om een duotoets in te drukken.

 

 

DEURCONTACT

 

Deze opbouw magneetcontact detecteert het openen van een deur of een venster.
Het beschikt ook over een extra ingang voor andere detectoren, om deze ook draadloos te maken.

 


AFSTANDSBEDIENING

 

Hiermee kan met perfect het alarm in- en uitschakelen vanop afstand, in noodsituaties een noodoproep (paniekalarm) doorsturen naar de meldkamer, alsook andere toestellen (zoals elektrische poorten,enz..) bedienen met de extra voorziene knoppen.

 

 

BRANDDETECTOR

 

Draadloze optische rook- en warmtedetector, uitgerust met een interne sirene voor plaatselijk hoorbaar alarm.
Deze branddetector werkt ook als het beveiligingssysteem uitgeschakeld is en reageert niet op sigarettenrook, openhaarden en kachels.

 


INLUISTER – TOESPREEK SYSTEEM

 

Laat toe een erkend nummer in te bellen om te luisteren en toe te spreken voor alarmverificatie.

 

 

BINNENSIRENE


Volledig draadloze binnensirene die men in het stopcontact insteekt en die bruikbaar is als alarmsirene, in-en uitgangszoemer, deurbel dankzij de meegeleverde deurbelknop, winkelbel, enz...

 

 

BUITENSIRENE

 

Volledig DRAADLOZE buitensirene die beschikt over een flits.

 

 

MELDKAMER

 

De meldkamer brengt 24u/24, 7dagen op 7 een efficiënte reactie op alarmen zoals brand, inbraak, medisch hulp, home jacking, enz... Binnen enkele seconden kunnen zij nagaan of het over loos alarm of een reële inbraak gaat, over sigarettenrook of oplaaiende brand, enz..
Zij zijn de efficiëntste schakel die het snelst de geschikte hulpdiensten kunnen inschakelen zoals politie, brandweer, technische interventie diensten, enz..