Domotica : 

Uw huis bedenken, dat is ook dromen van een nieuwe manier van leven.
Een manier van leven waar alles bijdraagt tot uw welzijn, waar alles naar u luistert en voldoet aan uw wensen. Een manier van leven die samen met u evolueert.

Domotica is niet langer een luxe; het is een intelligent beheersinstrument waarmee u alle functies in uw huis controleert. De bewezen gebruiksvriendelijkheid van Domintell, uniek in haar samenstelling, blijft de koploper in de evolutie van vele nieuwe technieken. Wat de klant ook vraagt, er kan steeds aan voldaan worden.

Van het beheer van de lichten, rolluiken, verwarming tot de programmatie en het besturen op afstand, alles is mogelijk en vooral beschikbaar voor iedereen: zuinig energiebeheer, veiligheid en vooral comfort. Nieuwe schermen in hoge resolutie met de mogelijkheden van parlofonie, internet aansluiting, geluidsbeheer, controle via I-Pod of I-Phone, onbegrensde grafische software, strikte temperatuursbeheer ....
Indien alles wat hieraan voorafgaat U aanspreekt, moet U met domotica verdergaan en dit voor een investering die veel lager ligt dan het dure imago waarvoor domotica onterecht bekend staat.

De voordelen : Domotica wordt sinds vele jaren door U gebruikt.
U verlaat uw wagen met gesloten deuren, ook de vensters sluiten automatisch, de koplampen en verlichting wordt gedoofd al dan niet met uitstel, het alarmsysteem wordt ook aangezet.
Ook wordt de verwarming of airco mooi geregeld en zelfs in functie van de buitentemperatuur, Uw veiligheid werd ook in de tijd uitermate verbeterd met gordels maar nu ook met airbags, remhulpmiddelen of andere antislip functies. Terzelfder tijd wordt de motor elektronisch bestuurd en daalt daarmee drastisch het verbruik met het beschikken van nog meer vermogen.
Al deze feiten maken nu integraal deel van uw dagelijks leven.

En wat gebeurt er in Uw huis?? Al deze functies, energie besparingen, veiligheid, comfort, intelligent huisbeheer kunnen door domotica worden verwezenlijkt. Een intelligent en evolutief huis is tegenwoordig geen droom meer en is aan iedereen bestemt.


Domintell bespaart energie
 
Uw elektriciteitsverbruik wordt geoptimaliseerd. In elke kamer heerst op het juiste moment de juiste temperatuur, voor zolang u wenst. De lichten gaan pas aan wanneer het nodig is. U profiteert bovendien maximum van het nachttarief. of het nu gaat om uw accumulatie verwarming of om uw afwasmachine. Een energiebesparing bekomen van 25% is niet utopisch.
 
Domintell verzekert uw veiligheid
 
U verlaat uw huis met een gerust gemoed, aangezien u met één enkele toets alle toestellen uitschakelt. Sensoren verwittigen u van op afstand wanneer er ook maar iets gebeurt. Een automatische aanwezigheidssimulatie kan worden geactiveerd en een SMS bericht zal U worden verstuurd bij een poging tot inbraak. Samen met het alarmsysteem zullen alle lichten aanslaan.

Domintell beheert uw comfort
 
Met Domintell regelt u naar wens de temperatuur van elke kamer. Elke lamp, elk elektrisch toestel of de verwarming zet u af en aan op het moment dat u zelf kiest.
Uw rolluiken gaan 's morgens naar boven, uw badkamer is aangenaam warm wanneer u binnenkomt, uw kiest de muziek of de radiozender die U past voor elke kamer en zelfs uw koffieapparaat start automatisch. Het aantal klokken is niet gelimiteerd en volgen de zons-opgang en ondergang enz .........
 
De biocompatibliteit draagt bij tot uw welzijn

We zijn in ons leven omgeven door magnetische en elektromagnetische velden. Van zodra een apparaat elektrisch aangesloten is, bestaan deze velden en wordt ons lichaam eraan blootgesteld, soms in te hoge mate. Om deze velden te doen verdwijnen, zou de elektriciteit 's nachts uitgeschakeld moeten worden. Maar dat is natuurlijk onmogelijk. Behalve met Domintell: met slechts één gebaar of zelfs automatisch, schakelt u de twee fases in de gewenste elektrische apparaten uit. Gedaan met die schadelijke velden.

Domintell evolueert met U mee
 
Uw manier van leven verandert. Met Domintell blijft uw huis zich aan uw wensen aanpassen. Naar wens bepaalt u zelf de functie van elke schakelaar. En, aangezien Domintell een modulair systeem is, kan u op elk moment nieuwe functies als een bewakingssysteem toevoegen.