Camerabewaking 


Bewakingscamera's hebben een preventieve werking en ze geven de gebruiker terecht een groter veiligheidsgevoel. Met een goed camerasysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En als er daadwerkelijk iets voorvalt, beschikt u over bruikbare bewijslast.


Om een goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en de opstelling van de bewakingscamera apparatuur essentieel. Door de grote keuze aan apparatuur is een professioneel advies van groot belang. Voor dit advies, en ook voor de installatie van de camera-apparatuur, kunt u een beroep doen op SCE.


Waarom camerabewaking?

Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera's zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.


Camerabeveiliging is één van de meest doeltreffende methode om uw persoonlijke bezittingen of eigendom te beveiligen tegen inbraak en vandalisme.


Voor wie kan videobewaking nuttig zijn?

  • Winkels: camera-apparatuur in winkels kan helpen bij de preventie van diefstal door  het bekijken van actuele videobeelden en bij achteraf onderzoek doen naar een gepleegde diefstal door het kijken naar opgeslagen videobeelden.
  • Kantoren en bedrijven: camera-apparatuur kan u helpen bij het voorkomen van inbraak in uw eigen kantoorruimten.
  • Particulieren: camera-apparatuur kan u helpen bij het voorkomen van diefstal in en rondom uw eigen huis.
  • Poorten: camera-apparatuur kan u helpen te voorkomen dat ongewenste bezoekers  doorgelaten worden bij de poort en daarmee toegang krijgen tot uw terreinen.


Wij gaan hierin mee met de nieuwste technologieën.
Uw live en reeds opgenomen beelden kunnen bekeken worden van op eender welke plaats met eender welk toestel die met het internet is verbonden hetzij smartphone's, tablets, laptops, enz.


Bij een installatie uitgevoerd door SCE bieden wij uw de service om steeds zonder problemen wereldwijd te kunnen inloggen op uw eigen recorder. 24/24 en 7/7.

 

Onze partner in camerabewaking: